Ruilactie


Ruilactie

Van poppenhuis, schilderij en schemerlamp naar een aangepaste woning aan het water

In de afgelopen jaren heb ik diverse unieke acties kunnen realiseren. 

Mart van der SarIk geloof erin dat veel mensen spullen in huis hebben waarvan ze niet goed meer weten wat ze er eigenlijk nog mee moeten. Wat voor de één onbruikbaar is kan voor een ander juist datgene zijn waar hij of zij (al jaren) naar op zoek is. Daar hoop ik, doormiddel van een ruilhandel, mijn voordeel mee te doen. Bij iedere ruil probeer ik een stapje verder te komen.

Waar ga ik voor? 

Ik droomde vroeger van een huis aan het water. Dat is me, in mijn valide leven niet gelukt. Nu ik in een rolstoel zit ga ik nogmaals een poging wagen.
Streven is een aangepaste woning aan het water! Ik besef mij terdege dat ik de lat hoog heb gelegd maar ik ben vastbesloten en ik wil zien hoe ver ik kom.
Bovendien wil ik met deze actie aantonen dat iemand in een rolstoel niet afgeschreven behoeft te zijn en dat je met een flinke dosis optimisme en doorzettingsvermogen nog steeds in staat bent om dromen waar te maken. De ruilactie is op 1 november 2018 gestart met drie items; een poppenhuis, een schilderij en een schemerlamp. De krant, de WOS en de social media worden ingezet om een zo groot mogelijk bereik te verkrijgen. 

Hou de actie in de gaten, misschien komt er iets langs waarvan je zegt; “Daar kan ik wat mee!” Ik kom dan graag naar je toe en wellicht kunnen we een deal sluiten. Klik hier voor filmpjes van de ruilactie!

Kijk bij de huidige ruilobjecten (zie het rijtje hieronder) en is er iets bij van jouw gading, stuur mij dan een email of geef een belletje. Wie weet tikken we binnenkort het glas.