Klaverjassen

 

Klaverjassen

Mart van der Sar KlaverjassenCursus klaverjassen in Sporthal de Wielepet

Sinds 2010 worden er in de kantine van sporthal De Wielepet in Monster, klaverjas cursussen gegeven. De lessen zijn bestemt voor beginners. Een cursus duurt zes avonden. Er is een cursus in het voorjaar (maart) en één in het najaar (oktober). Het lesgeld bedraagt € 50,-- en komt volledig ten goede aan Stichting Team Westland.

Al meer dan 250 leerlingen hebben het edele klaverjasspel, met deze cursus, onder de knie gekregen. De cursus is uniek in het Westland. We beginnen bij het begin met het schudden van de kaarten. In 6 lesavonden leer je een echte ‘Boom' op te zetten. We spelen volgens de Rotterdamse methode en ook het seinen komt aan bod. Rene van Dijk en Marco van der Marel, van sporthal de Wielepet in Monster bieden sinds 2010, de geschikte lokatie in de kantine. Kom gezellig kaarten! Een leuke avond is verzekerd en je steunt Stichting Team Westland.

Team Westland heeft een aantal kanker-gerelateerde goede doelen uitgekozen waarvoor zij, ook dit jaar weer geld inzamelen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de komende cursus. Dit is je kans om het dan eindelijk eens te leren! 

Je kunt zich opgeven via martvdsar@hotmail.com


De WielepetTeam Westland